Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

CONNECTA AMB L'AJUNTAMENT

En cas que tingues algun dubte o consulta cap a l’Ajuntament de Rafelbunyol, pots omplir el següent qüestionari. La seua consulta serà remesa al departament corresponent perquè puguen donar una resposta.

Si coneixes el departament, et recomanem que faces la consulta directament cap aquest per agilitzar la seua resposta. Igualment, pots fer una consulta per telèfon o correu electrònic, acudint a la secció corresponent del Directori 

Si trobes que un enllaç no funciona correctament, et preguem que ens ho indiques per poder esmenar qualsevol incidència en la major brevetat possible.

Gràcies per la seua col·laboració.

formulari de contacte

L'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcione en aquest formulari de contacte, seran tractades per L’AJUNTAMENT DE RAFELBUNYOL com a responsable d'aquesta web:

  • Finalitat del tractament d'aquestes dades: Respondre a les consultes, dubtes o aclariments plantejats..
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: Aquestes dades no se cediran a tercers sense una base jurídica que legitime aquest tractament.
  • Drets: Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició a les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, en l'adreça del responsable, o en l'adreça de correu electrònic sugerencias@rafelbunyol.es, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
  • Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en la política de privacidad.

INFOrmació de contacte

direcció

atenció ciutadana

Horari d’atenció al públic

Xarxes socials